vineri, 8 mai 2015

DE CE MAMICILE SUNT CELE MAI FRUMOASE FEMEI DIN LUME?

Am citit zilele acestea un studiu ce relata ca actualele mamici, candva femei atragatoare, dupa nastere s-au transformat, in multe cazuri, in grasute casnice. Sunt oare veridice astfel de studii? In ce secol au fost facute? Pe ce esantione de femei or fi fost realizate pentru a fi relevante?

Dupa nastere, mamicile isi concentreaza intreaga energie asupra bebe-ului. Dimineata, la pranz si seara, dumnezeul lor este piticul/pitica, si care atunci in primele luni din viata are cea mai mare nevoie de grija si afectiunea parintilor sai. Desi nu se mai preocupa atat de mult de aspectul lor fizic, multe din femei sunt mai atragatoare in timpul sarcinii si dupa sarcina, pentru ca intregul lor corp emana o anumita stralucire, implinire, fericire( ceva discret la suprafata, intens in interior), iar lucrurile care le nemultumeau inainte, acum li se par maruntisuri.

Dincolo de imagine, de canoanele de frumusete, cred sincer ca cele mai frumoase femei sunt femeile insarcinate, ulterior mamici implinite pentru ca degaja naturalete, feminitate, caldura, afectiune si multa incredere in ele. 
La o proaspata mamica, totul este natural si delicat, iar sfaturile de frumusete sunt inutile.
Cuvintele sunt de prisos si poate pentru unii de neinteles, de aceea fiecare femeie trebuie sa treaca ea insasi prin acesta experienta minunata pentru a-i intelege intensitatea.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu