Servicii de consultanta de imagine

Succesul este influentat de mai multi factori, cum ar fi, educatia, inteligenta, ambitia si munca sustinuta. Totusi trebuie sa recunoastem ca ambasadorul acestor calitati, cel care deschide usile, este aspectul exterior.

Imaginea conteaza. Este prima noastra carte de vizita.

Se spune ca atunci cand intalnesti o persoana pentru prima data ai la dispozitie doar 30 secunde pentru a-i lasa o impresie care sa dureze.

Felul in care ne prezentam in fata celorlalti influenteaza atitudinea acestora fata de noi, atat prin vestimentatie, comportament si discurs.

Consultantul de imagine te ajuta sa te dezvolti personal si profesional, sa relationezi mai bine, sa-ti dezvolti naturaletea, sa te imbraci, sa te accesorizezi si sa te comporti corect si adaptat mediului si momentului.

Prin serviciile de consultanta, te pot ajuta sa-ti imbunatatesti stilul vestimentar, sa cunosti si sa aplici regulile de conduita, sa obtii o schimbare de imagine sau sa-ti definesti stilul personal in functie de profesia, preferintele, stilul de viata si bugetul tau.

Serviciile individualizate de stil pe care le ofer, te vor ajuta sa obtii imaginea dorita.
  • La prima sedinta, evaluez stilul de viata al clientului, identificam impreuna care-i sunt obiectivele si ce schimbari doreste sa faca.
  •  Tipologia siluetei & analiza stilului vestimentar.  Vom stabili ce tip de silueta ai, care sunt masurile si proportiile tale. In calitate de Consultant de imagine pot identifica ce stil vestimentar ti se potriveste, in functie de silueta, de stilul de viata, de profesie, de preferintele personale. Fiecare individ are un stil personal chiar daca nu este constient de el. Ca si Consultant de imagine am cunostiintele si instrumentele sa identific stilul personal al fiecarui client, sa ofer solutii vestimentare pentru a-i crea o  imagine echilibrata.
  • Analiza cromatica. Vom stabili care sunt culorile potrivite pentru tine in functie de culoarea pielii, a ochilor, a parului., dar si compatibilitatea intre culorile personale si cele a vestimentatiei tale.
  • Evaluarea garderobei. Cand vine vorba de haine, accesibilitatea este o mare problema si oamenii cumpara adesea dintr-un impuls, regretand apoi achizitiile facute. De asemenea, multi oameni sufera de sindromul de a cumpara o multime de haine si apoi se plang ca nu au cu ce sa se imbrace la evenimente importante sau la intalniri. Ca si Consultant de imagine stabilesc impreuna cu clientul ce i se potriveste si pastreaza, si ce este in plus in garderoba sa si nu mai are nevoie. Ghidez clientul cum sa-si construiasca garderoba de baza si sa creeze mai multe tinute din doar cateva piese vestimentare. Impreuna vom reusi sa-ti eficietizam timpul. Cu siguranta, in garderoba ta va ramane vestimentatia care se potriveste stilului tau.
  • Personal shopping. Dupa evaluarea garderobei clientului si crearea uneia de baza pastrand in minte  obiectivele, silueta si stilul personal, ca si consultant de imagine pot merge impreuna cu clientul la cumparaturi pentru a-si construi garderoba potrivita si dorita, in functie de mediul in care activeaza, de silueta, de stilul personal, si de buget.
  • Tendinte de sezon. Ce se poarta in fiecare sezon: culori, materiale, stil vestimentar si ce se potriveste stilului personal al clientului.
  • Limbajul corpului si eticheta. Descifrarea limbajului corpului este esentiala atunci cand relationezi cu oamenii. Daca ochii sunt oglinda sufletului, atunci corpul este oglinda emotiilor. Ca si Consultant de Imagine pot ajuta clientul sa inteleaga comportamentul celor din jur, si sa interpreteze mimica si gestica acestora.
  • Cum eticheta este o parte importanta in crearea unei imagini, respectarea unor reguli si adoptarea unei etichete corecte in mediul profesional si social creaza o imagine puternica. Ca si consultant de imagine pot ajuta clientul sa adopte eticheta potrivita momentului, cum ar fi, la o cina importanta, intalniri de business, evenimente importante din viata clientului: nunti, botezuri, party-uri de servici, evenimente de moda.
          Hainele vorbesc despre tine. Ai grija sa stie ce sa spuna!
Daca doresti sa oferi un cadou original, serviciile de stil sunt solutia ideala. Oferta este valabila pe pachete de servicii de minim 2 sedinte. Mai poti oferi pachete de 3, respectiv 5 sedinte de consultanta, din care o sedinta este gratuita.

Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta pe blog: passioncreamfashion.blogspot.ro sau pe mail: livia_gh@yahoo.com sau la telefon: 0722893983.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu