Despre mineCINE SUNT?


 Buna!

Numele meu este Livia Gheorghe. Ma bucur ca ai accesat blogul meu.

Imi plac oamenii, animalele, natura, arta, moda, comunicarea, frumosul, creatia, si tot ceea ce ma poate inspira din ele!
Cred ca cea mai sexy tinuta este increderea in sine!

Cum niciodata nu e prea tarziu, sa faci ceea ce-ti doresti, in 2010 am hotarat ca drumul meu este altul decat cel urmat pana atunci. Desi am o experienta indelungata in domeniul juridic, am ales initial la nivel de hobby si apoi de vocatie, un domeniu mai creativ, mai indreptat spre latura frumoasa a vietii, si anume Consultanta de Imagine.

Facultatile urmate, cea de Drept, de Relatii Publice si Comunicare, m-au ajutat sa interactionez bine cu oamenii, sa le cunosc nevoile si sa-i incerc sa-i ajut.

In anii 2010 - 2013 am urmat la Universal DalleGo, cursuri de stilism alaturi de cunoscatori ai domeniului: Marian Palie, Ovidiu Buta, de fotografie cu Sebastian Enache.
Am absolvit cursurile de bune maniere din cadrul scolii Ladies & Gentelemen Etiquette, Canada.

In perioada 2011-2012, am urmat prima scoala de moda de profil din Romania, Artcademy Fashion Business School, alaturi de Codecs Romania in colaborare cu Mod'Spe Paris. Ceea ce mi-a permis si o perioada de practica in Paris, alaturi de profesori renumiti in domeniu din Franta si America, fiind in acelas timp reprezentanti ai unor companii precum Louis Vuitton, Gucci, Balenciaga, Chanel, Guy Laroche, Armani, Nina Ricci, Yves Rocher, Chantelle, Galeries Lafayette, Celio, Etam, etc.

Am invatat de la notiuni de baza, despre ce este un brand, comportamentul consumatorului nostru, managmentul financiar, visual merchandising, pana la strategii de marketing personalizate.Ca si Consultant de Imagine, lucrez cu persoane ce-si doresc o imbunatatire a stilului lor vestimentar, o aprofundare a cunostiintelor despre normele de conduita, o schimbare de imagine, cu persoane ce-si doresc sa-si defineasca stilul personal, in functie de profesia lor, de preferintele personale, de modul de viata, de buget, de ordinea dorita sa faca aceste schimbari.

Toti oamenii sunt frumosi, si-si pot masca imperfectiunile prin vestimentatie, machiaj, hairstyling, dar mai ales prin atitudine si incredere in sine.

Fiecare persoana este unica. Nu exista persoana la fel. Toti avem plusuri si minusuri.
Vom incerca impreuna sa scoatem in evidenta tocmai aceste plusuri, tocmai pentru ca am convingerea ca cea mai sexy tinuta este increderea in sine!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu