luni, 4 noiembrie 2013

PANTOFII, UN MISTER FEMININ


  Codul Bunelor Maniere spune ca, primul lucru pe care il observi la o persoana sunt unghiile si pantofii.


Perfect Legs Shoes

  Intr-o lume a fictiunii, toate femeile adora pantofii. Nu numai ca, ele judeca oamenii dupa pantofii pe care ii poarta, dar au dulapurile pline de pantofi, stiu numele fiecarui designer si indiferent cat de scump sau dureros este sa poarte modelul respectiv, trebuie sa aiba cele mai noi stiluri de sezon. Acesta este pur si simplu, unul din misterele femeilor pe care barbatii nu le vor intelege niciodata.



  De cele mai multe ori, pantofii prezentati pe ecran sunt cei cu tocuri inalte, ca si cum femeile nu ar detine adidasi, flip-flops, balerini sau oricare alt model de pantof fara toc. Tocurile inalte subliniaza ideea de feminitate, pantofii sunt mai glamurosi, iar dorinta de a-i cumpara, creste.

  Alegerile pe care femeile le fac in materie de pantofi spune multe despre personalitatea lor. Ele pot uita multe in viata lor, dar niciodata de pantofi. Nu degeaba se spune ca pantofii sunt cei mai buni prieteni ai omului, in special ai femeilor. Femeile iubesc pantofii, si tot ce ofera ei, admiratie, confort, gustul placerii de a-i avea.



  Este un fapt dovedit ca, moda femeilor este mult mai complexa decat cea a barbatilor. Un barbat se poate multumi cu o singura pereche de pantofi de ocazie si o pereche, doua de adidasi sau pantofi de zi. O femeie are nevoie de mult mai multe perechi de incaltaminte, pe care sa le potriveasca multiplelor sale tinute: fuste, pantaloni, rochii scurte, medii, lungi, cromaticii acestora, comformatiei sale cat si activitatilor sale zilnice. 
  Pantofi de zi cu zi, adidasi, balerini, espadrile, pantofi cu toc mediu sau inalt, cizme fara toc, cu platforma ori cu toc, pantofi de ocazie, pantof cu varful ascutit sau rotunjit, pantof cu toc subtire, stilletto sau cu toc mai gros, pur si simplu, femeile au nevoie de optiuni mai extinse in materie de pantofi.





Daca ti-a placut acest articol, da-ne un Like pe pagina de Facebook PerfectLegsShoes. Multumim anticipat!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu