luni, 14 octombrie 2013

UN WEEK-END ASEZONAT CU TARGURI
Si duminica aceasta, m-am delectat cu cateva targuri de moda. Cele mai reprezentative le-am gasit in Centrul Vechi, respectiv in Club Maraboo si Vintage Pub.

Cum in ultimul timp, am devenit o sustinatoare a acestor targuri, in general, si a produselor romanesti, in special, am cunoscut o parte din participantii la aceste targuri de moda. Oameni pasionati de ceea ce creaza si construiesc cu mainile lor, oameni care investesc in pasiunea lor, timp, bani si multa creativitate. Oameni care ma inspira, si-mi dovedesc ca se poate daca-ti doresti cu adevarat.

Un prim targ la care am participat si care a ajuns la cea de-a doua editie, a avut loc in Clubul Maraboo din Centrul Istoric si a fost organizat de Edwina Craciun (White Elephant). El a reunit tineri designeri romani de haine si accesorii. Hainele cu taieturi noncomformiste sau pictate manual, pantofii in culori fancy, bijuteriile handmade lucrate cu migala si bijuteria de autor ce reprezinta o adevarata arta, au umplut ieri dupa-amiaza imensul spatiul al Clubului Maraboo. Si pentru ca nimic nu se compara cu o zi de shopping la un cana de ceai sau un pahar de vin rosu, intr-un spatiu ce te duce cu gandul la o mare petrecere cu prietenii, pe langa lucrurile deosebite pe care le-am achizitionat, am stabilit si numeroase contacte si viitoare parteneriate.

La eveniment au participat: White Elephant by Edwina Craciun, Ramonea Manea - Fashion Designer, Dilo's Clothing by Doinita Oancea, Iscusit. Concept Vestimentar - haine personalizate si pictate manual, Laura Leather by Laura Olteanu, One Beat Fashion - Atelier de Creatie, Alin Teglas - bijuterii confectionate din piese de calculator, Prettyu - Genti din hartie plastifiata, un concept relativ nou si interesant, Florian Toma - genti, Marian Toma - picturi, Ponytail Accesories, Floronite, Bijuterie de autor by Mariana Marinescu si Alina Bancila, La Farouge Clothing, Catryoshka, Briz Brizuri by Mihai Pislaru si Alina Dumitru, MNK by Monica Ivanovici, Beatrix Color - Bijuterii handmade si accesorii vindecatoare, Peaceful People Handmade Jewellery, H art shop - genti din piele by Alexandra Irinciuc, I Heart by Alexandra Veron, Odi Creations, DressUpinArt - tricouri pictate manual, Nicolett - pantofi pe comanda, Sare cu gust - produse cu sare de mare.


Si pentru ca o sesiune de shopping nu a fost in de-ajuns, am dat o fuga si la Uptown Girls - Fashion Edition Fair in The Vintage Pub, un loc stiut deja de cunoscatorii targurilor fashion. O locatie mai mica, dar o atmosfera placuta si primitoare, ce a vorbit despre diversitate. Diversitate fie ca vorbim despre accesorii, haine sau timp petrecut cu oameni care au ceva de spus. La acest eveniment au participat: Eneada by Iza Visoianu, Monica Dinu - antrepenor, M.ala - leather design, Incaltaminte cu stil - Ilustil by Ioana Lupu, PourPoint Atelier - Handmade Clothing.

 foto credit: Ovidiu Huiban

M-am convins inca odata ca targurile noastre de moda promoveaza designul romanesc, calitatea, inovatia, preturile accesibile si de ce nu, socializarea. 

Imi doresc la cat mai multe astfel de targuri.

Daca ti-a placut acest articol, da-ne un Like pe pagina de Facebook PerfectLegsShoes. Multumim anticipat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu