marți, 8 octombrie 2013

COLECTIA "STRONG WOMAN" BY PAULA MILEA



Despre Paula Milea am mai scris http://passioncreamfashion.blogspot.com/2013/03/paula-milea-alsy-bistro-cafe.html, o fata frumoasa si inimoasa, dar  mai ales un designer de moda creativ si cu initiativa. Cu mult talent si inspiratie artistica, Paula si-a cizelat aceste calitati de-a lungul carierei sale de model, atunci cand a invatat ce isi doresc, cu adevarat, femeile cand poarta o rochie. Sa se distinga in permanenta prin originalitate si rafinament. Iar rochiile sale sunt intr-adevar autentice, originale si pline de feminitate.


Adevarul este ca, invitata fiind la prezentarea ultimei sale colectii, mi-a placut atat de mult incat nu am putut rezista tentatiei de a scrie un nou articol despre ea.

Astfel, intr-o locatie intima, respectiv incinta restaurantului Diplomat, cu invitati pe masura, Paula si-a prezentat ultima sa colectie de toamna-iarna 2013/2014 intitulata Strong Woman. O colectie ce vorbeste despre viata, evolutie si schimbare, dar mai ales despre stil, lux si unicitate.


Intr-o lume care evolueaza tot mai mult, desi suntem atat de diferiti, paradoxal, hainele noastre sunt ca niste "uniforme" pe care le adoptam cuminti si neconditionat. Noi, cei care dorim sa ne imbracam pe masura personalitatii noastre avem acum alternativa unor creatii unicat, autentice, realizate de designeri romani la preturi mai accesibile decat cele ale designerilor straini. Unul dintre acesti designeri vestimentari in plina dezvoltare este si Paula Milea.

Rochiile sale incredibil de feminine, te trimit cu gandul la senzualitate si mister. Modelele sale creative realizate manual, in editie limitata, materialele folosite: brocard, catifea, dantela, piele, satin, ofera garantia unor creatii unicat, atractive si calitative.
















Creandu-si un stil aparte, unul din scopurile Paulei este ca cei care-i poarta creatiile sa le poata reinterpreta in permanenta. Ea poseda acea calitate de a crea tinute stilizate, care functioneaza bine atat la o cafea cu fetele, cat si la un eveniment mai pretentios. Culorile cuminti, dar croielile indraznete creaza tinute ce evoca acea eleganta, pe care vrem sa o trasmitem de fiecare data cand iesim din casa.


Succes Paula! Sa ai mereu vise si ambitii la fel de indraznete!

foto credit: Ovidiu Huiban

Daca ti-a placut acest articol, da-ne un Like pe pagina de Facebook PerfectLegsShoes. Multumim anticipat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu