vineri, 4 octombrie 2013

BACK TO THE PAST - BIJUTERIA VINTAGE, GABLONTZ

Daca m-ar fi intrebat cineva acum jumatate de an ce prefer? Bijuteriile sau gablonturile, as fi raspuns fara ezitare bijuteriile, in special cele din argint. Insa, ideal ar fi sa avem cate putin din fiecare. 

In aceasta vara, va spun cu siguranta, am preferat gablonturile. Aceste bijuterii vintage foarte la moda sunt mai accesibile ca si pret decat bijuteriile din aur sau argint, mai diversificate ca si modele, iar uneori mai spectaculoase din punct de vedere estetic.
Gablonturile reusesc cu succes sa intregeasca si sa scoata in evidenta o tinuta, cat si  trasaturile frumoase ale fiecaruia dintre noi. 

Bijuteriile fashion sau gablonturile, cum mai sunt cunoscute, au intrat in garderoba femeii in anii '30, cand erau purtate ca si accesorizare a tinutelor, o alternativa mai ieftina ca valoare decat bijuteriile din metal pretios si care erau schimbate sezonier in functie de tendintele modei. Unele gablonturi sunt prelucrate din metal comun, placate cu o pelicula fina de aur, argint, alama, cupru, rodiu sau imita cristale, perle sau alte bijuterii pretiose. Gablonturile sunt in general, obiecte prelucrate in serie.

Astazi unele bijuterii "fake" si-au castigat statutul de "bijuterii vintage" si sunt apreciate de tot mai multe femei, care tin pasul cu schimbarile si tendintele modei.

Gablonturile pot fi purtate atat la tinute moderne, usoare, tinute de zi, lejere, cat si la cele elegante. Ele dau tinutelor noastre un aer mai sofisticat.







Purtate cum se cuvine alaturi de tinutele si culorile potrivite, aceste bijuterii vintage isi pastreaza naturaletea si personalitatea.

Daca ti-a placut acest articol, da-ne un Like pe pagina de Facebook PerfectLegsShoes. Multumim anticipat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu