marți, 24 septembrie 2013

LENA CRIVEANU, COLECTIA TOAMNA-IARNA 2013-2014

Asistand la prezentarea colectiei sale, am ales astazi sa vorbesc despre designerul Lena Criveanu. Un designer de moda recunoscut, despre care am mai scris ( INTRE PASIUNE, ARTA SI SPIRITUALITATE - LENA CRIVEANU ), si care m-a impresionat inca de la inceput prin atitudinea sa, atat prin strangerea de mana ferma, vocea hotarata, mesajul clar si concis, cat si prin creatiile sale elaborate cu o poveste nespusa in spatele lor.

O doamna in adevaratul sens al cuvantului, care m-a facut sa inteleg ca orice se poate daca iti doresti cu adevarat. Prin pasiune, daruire, multa munca si...atitudine, putem fi coerenti cu ceea ce ne dorim,  avand astfel amprenta noastra pe ceea ce construim.

Un designer ce s-a reinventat an de an, colectie cu colectie, si care a reusit cu succes sa imbine elementele traditionale romanesti cu tendintele moderne.

Ultima sa colectie de toamna-iarna 2013-2014, a avut loc la Fratelli Studio in data de 19.09.2013, si a avut ca punct de plecare energia ce ne inconjoara. Tot ceea ceea ce gandim, spunem, actionam se va intoarce la noi. Designerul si-a personalizat colectia cu desene pictate manual, folosind ca element central o reinterpretare a trandafirului romanesc.

O colectie adaptata societatii actuale si care se adreseaza celor ce isi doresc sa investeasca in propria persoana ( fara a fi narcisiste) si pentru care timpul este extrem de pretios. Femeia cu personalitate puternica, in plina ascensiune ce are nevoie de o imagine puternica si care alege sa poarte hainele care o reprezinta.

In rochii scurte sau lungi, vaporoase sau pe corp, confectionate din materiale delicate, dantela, jerse, piele ecologica, in culori cuminti, designerul Lena Criveanu confera feminitate si creativitate colectiei sale. Designerul creeaza pentru femeia puternica, senzuala, moderna, femeia de afaceri sau cea amatoare de cocktailuri si petreceri pretentioase ce poarta cu placere rochiile ei scurte sau lungi, menite sa o faca remarcata in multime.

Mai jos puteti gasi o sectiune de 30 de fotografii din colectia sa:

























Colectia poate fi gasita la Lena Criveanu Boutique pe Calea Dorobantilor 172 la Mario Plaza.


foto credit: Ovidiu Huiban



Daca ti-a placut acest articol, da-ne un Like pe pagina de Facebook  PerfectLegsShoes. Multumim anticipat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu