marți, 17 septembrie 2013

MARCHESA, COLECTIA READY-TO-WEAR PRIMAVARA-VARA 2013-2014

In timp ce toamna a venit pe la noi cu ceva haine in plus si niste grade in minus, lumea internationala a modei ne pregateste deja pentru sezonul cald. La New York au avut loc prezentarile de moda pentru sezonul primavara-vara 2014 ale celor mai reprezentativi designeri de moda.

Printre nenumaratele colectii prezentate la saptamana modei de la New York, o colectie pe sufletul meu a fost colectia sezonului de primavara-vara 2013-2014 a brandului Marchesa. Poezie, romantism si happy-end.

Croielile simple, rochiile lungi ce urmaresc forma corpului, culorile cuminti, nuantele pastelate, materialele diafane, organza, tul, dantela, matasuri fluide, bluze transparente, volane, panglici ne-au transferat putin in atmosfera intima de budoar, creand o colectie plina de poezie, de senzualitate, de care iremediabil m-am indragostit.

Brandul Marchesa, specializat in crearea vestimentatiei  feminine de inalta clasa, a fost infiintat in anul 2004 de doua bune prietene, Georgiana Chapman si Keren Craig, brandul devenind vizibil si apreciat intr-un timp relativ scurt. Desi colectiile anterioare ale brandului ne-au obisnuit cu un lux aristocratic opulent, iar colectia de primavara-vara 2013-2014 a brandului este total diferita, pot spune ca este evidenta amprenta celor doi designeri. Moda vine si trece, stilul ti-l creezi de-a lungul timpului.

.
























Este adevarat, creatiile Marchesa sunt destinate ocaziilor speciale, dar prin ele, femeile isi pot evidentia frumusetea, eleganta, naturaletea. Ma bucur ca sunt femeie si voi putea purta candva (cine stie!) o astfel de creatie.


Daca ti-a placut acest articol, ofera-ne Like tau pe pagina de Facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu