luni, 23 septembrie 2013

MILAN FASHION WEEK, ALBERTA FERRETTI, COLECTIA PRIMAVARA-VARA 2014

Dupa ce mi-am luat la revedere de la London Fashion Week, mi-am indreptat atentia pe podiumurile si designerii de la Milano Fashion Week. Colectiile prezentate in prima zi la MFW au fost Gucci, Alberta Ferretti, DSquared2 si Luisa Beccaria.

Am ales sa vorbesc despre colectia designerului italian Alberta Ferretti, un designer cu multa energie, ce a introdus in colectia sa moda flower-power, dar la un nou nivel. Designerul a avut ca sursa de inspiratie pentru crearea colectiei sale, elemente culturale din America de Sus si respectiv sudul Italiei. Colectia sa aduce in prim plan puternice influente folclorice.

Desi show-ul a debutat cu creatii romantice alcatuite din pasteluri feminine minimaliste, colectia sa a continuat cu modele si culori vibrante, indraznete, dovedind ca designerul Alberta Ferretti poate iesi din zona sa de comfort, fiind pregatita sa exploreze zone mai aventuroase si mai pline de viata.Designerul Alberta Ferretti a ales sa introduca in tinereasca sa colectie pentru vara 2014, multa culoare, stralucire, creativitate. Imbunatatita cu broderii florale multicolorate, colectia sa a inclus rochii din muselina, sifon, matase, dantela, rochii de vara vaporoase in culori vii, rosu, verde, galben, albastru, portocaliu, accesorizate cu panglici din satin. Desi am observat o multime de printuri florale, colectia s-a concentrat atat pe combinatia alb-negru, cat si pe dungi indraznete, orizontale si verticale.

Mai jos puteti gasi o sectiune de 20 de fotografii din colectia sa:

Un designer pe care nu ai cum sa nu-l adori. Cu rochii diafane intr-un stil boem, cu fuste in bie sau cu pliuri, cu rochii incretite sau drapate, piesele sale vestimentare confera feminitate, eleganta si lejeritate in miscare.

Daca ti-a placut acest articol, ofera-ne Like tau pe pagina de Facebook
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu