marți, 12 martie 2013

PAULA MILEA & ALSY BISTRO CAFE


La Alsy Bistro & Cafe, tanara si talentata creatoare de moda Paula Milea si-a lansat colectia de rochii primavara-vara 2013, chiar pe 8 Martie, de ziua femeii!
Ce cadou poate fi mai frumos?



Paula face parte din generatia tinerilor creatori de moda romani, ce cred in design-ul romanesc cu o amprenta personala, care sa vorbeasca despre sine ca individ si formare culturala.

Ea are ca si sursa de inspiratie oamenii, lucrurile care o inconjoara, ceea ce exista in natura, forme, structuri, linii, volume pe care imaginatia le preia si le interpreteaza in forme purtabile, si mai apoi in piese vestimentare.

Consumatorul roman, in special publicul feminin este din ce in ce mai receptiv si incearca sa se indrepte tot mai mult spre designerii autohtoni, acesta reprezentand un pas important pentru tineri creatori de moda, ca Paula Milea.

















Revenind la prezentarea sa din seara de 8 Martie, pot spune ca Paula a fost o gazda minunata, si desi a avut emotii mari cu prezentarea, ea si-a primit invitatii cu zambetul pe buze, a socializat mult, si s-a ocupat ca fiecare oaspete al sau sa se simta special si bine venit la cafeneaua Alsy Bistro & Cafe.


 

Prezentarea sa a fost un succes, si nu pot decat sa-i urez bafta si la mai mare!


Daca ti-a placut acest articol, da-ne un Like pe pagina de Facebook PerfectLegsShoes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu