luni, 28 aprilie 2014

5 SFATURI MEREU ACTUALE PENTRU A-TI IMBUNATATI LOOK-UL


In fiecare zi intalnesti persoane noi. Esti increzatoare atunci cand intalnesti pe cineva pentru prima oara? 

Doar 7% din parerea persoanei respective despre tine se bazeaza pe conversatie. Restul se bazeaza pe aspect si limbajul corpului.

Imbracamintea si aspectul sunt niste forme de comunicare. Sa te imbraci bine nu inseamna sa te imbraci scump sau dupa ultima moda.

Este important sa retinem niste sfaturi stilistice de baza, care iti vor imbunatati imaginea si-ti vor spori increderea in tine.

- Cunoascandu-ti forma siluetei tale, inseamna sa stii cum sa-ti alegi hainele care sa-ti puna in evidenta liniile si sa creeze un echilibru intre dimensiuni si proportii. Tinta fiecarei femei este sa lase impresia unui corp armonios.



- Alege-ti imbracamintea adecvata. Acum cand stii ce tip de silueta ai, este important ca hainele tale sa-ti reflecte stilul de viata, fie ca acesta este business, casual sau formal, ori o combinatie intre acestea. Nu este suficient sa porti imbracamintea adecvata ocaziei, ci sa te simti si comfortabil in ea.


























 Gaseste-ti culorile specifice tipului tau de pigmentatie. Daca porti culorile potrivite, oamenii te vor observa pe tine, ca persoana si nu hainele pe care le porti. Culorile pot face minuni. Culoarea iti poate imbunatati starea de spirit si doza de energie. Poate sa influenteze si modul in care te percep celelalte persoane.
Stii ca este culoarea potrivita, atunci cand: fata pare luminata de jos in sus; pielea pare mai fina, proaspata, mai tanara, defectele tenului se estompeaza; culoarea ochilor este accentuata; iesi TU in evidenta si nu culoarea purtata.

- Poarta accesorile potrivite. Intotdeauna ele vor face diferenta. Fie ca vorbim de bijuterii, esarfe, curele sau despre accesoriile preferate ale femeilor, pantofii, acestea pot transforma o tinuta banala, intr-una in tendinte si pot ascunde anumite neajunsuri din tinuta ta. Marimea accesoriilor ( in cazul bijuteriilor ) trebuie sa fie proportionala cu marimea corpului.



- Un amanunt esential, doamnelor, referitor tot la accesorii, este acela ca niciodata sa nu porti sandale cu ciorapi. Ori una, ori alta. Tinuta ta va avea un aspect saracacios si lipsit de eleganta.

Doua femei nu vor fi niciodata identice din punct de vedere coloristic, al dimensiunilor, formelor, proportiilor sau bugetului. Stilul tau unic, cum sa porti parul, hainele si felul in care acestea iti reflecta imaginea, este dictat de personalitatea ta.

Daca vrei sa-ti alegi intotdeauna hainele adecvate, care sa-ti scoata corpul in evidenta, sa renunti la ce nu ti se potriveste, sa respecti normele de conduita, sa eviti tendintele trecatoare ale modei, si sa pastrezi aura unui stil etern, poti apela la serviciile consultantului de imagine, Livia Gheorghe - http://passioncreamfashion.ro/p/about-me.html, iar din pachetul ales vei beneficia de o prima sedinta gratuita.

Pentru mai multe detalii, poti accesa blogul: http://passioncreamfashion.ro/, mailul: livia_gh@yahoo.com sau telefonul: 0722893983.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu