joi, 11 aprilie 2013

HEADS NOT HATS BY KRISTINA DRAGOMIR




galerie foto: Kristina Dragomir


Intotdeauna am admirat oamenii care reprezinta o continua sursa de inspiratie, creativitate, dorinta de inovatie si de autodepasire a propriilor limite. Multi isi doresc acest lucru, dar putin o pot face.

Un exemplu de creativitate si ambitie este exclusivistul creator de palarii, Kristina Dragomir. Ea a reusit intr-un domeniu care pare greu accesibil, dar nu imposibil. Cel al accesoriilor, al palariilor, al rafinamentului.

Joi, in cadrul cursului de stilism sustinut de Ovidiu Buta, impreuna cu colegele mele, am avut placerea s-o cunoastem pe creatoarea de palarii, Kristina Dragomir. O prezenta agreabila, extrem de bine informata, care stie ce vrea.
Dar mai ales, stie sa transmita mai departe informatia pe care o detine. 
Timpul petrecut cu Kristina a trecut repede, intalnirea noastra fiind foarte utila si impulsionanta. Mai ales pentru noi, cei care dorim sa activam in acest domeniu al modei.


galerie foto: Kristina Dragomir


Am inteles inca o data, ca cei care lucreaza in acest domeniu al modei, trebuie sa fie foarte bine documentati, sa cunoasca informatii despre istoria modei, tendintele pietei actuale si viitoare, materiale, culori, calapoade, sa adapteze informatiile obtinute la zilele noastre, si sa creeze lucruri interesante.



galerie foto: personala


Cu o  indelungata experienta in publicitate, Kristina Dragomir a renuntat la tot ce realizase pana atunci, si si-a urmat instinctul, cum singura marturiseste.

A inceput sa cocheteze cu domeniul modei in 2004-2005, cand piata modei era inca la inceput si la noi.
Avand experienta in domeniul make-up-ului, stylingului si realizand cata nevoie era de accesorii, fiind o nisa total neexploatata,  Kristinei i-a venit ideea crearii unei linii de accesorii. Asa a aparut propriul brand de accesorii, Dog Work.
Un concept foarte nou la acel moment pe piata.

A continuat cu aparitia unor mini-palarii prezentate intr-un eveniment multimedia, in care a prezentat acest univers al accesoriilor si importanta lor in domeniul modei.

In prezent, intreaga sa energie este canalizata pe realizarea de palarii. Ea fiind cea care deseneaza, realizeaza, decoreaza si vinde aceste aceste opere de arta.

In viziunea sa, palaria este accesoriul cel mai important dintr-o vestimentatie, accesoriul care-ti transforma complet tinuta, iti da prestanta, te scoate din anonimat. Este o opera de arta.
Palaria este un accesoriu, care se modeleaza pe capul fiecaruia, luandu-se in calcul, inaltimea, fizionomia, culoarea pielii, a parului clientului, tinuta la care aceasta trebuie sa asorteze palaria.





galeria foto: personala


Pe langa designul spectaculos, ceea ce tine acest accesoriu. la standarde inalte este stilul in
care se lucreaza, tehnica deosebit de elaborata si materialele deosebite folosite, materiale exotice si rafinate.






galerie foto: personala


Kristina Dragomir merge pe ideea de exclusivitate si unicitate.
Ea construieste palarii pentru fiecare femeie in parte, straduindu-se sa creeze capete si nu palarii. Sa contopeasca capul si palaria.
"Heads not Hats" este una din campaniile speciale si revalatoare ale brandului Kristina Dragomir.









galeria foto: personala


" Daca fiecare femeie este unica, de ce palaria pe care o poarta nu ar fi la fel?
Palaria nu este un obiect, ea reprezinta o exprimare fireasca a personalitatii unei femei, este o completare a discursului ei estetic, nu un accesoriu alipit. Palaria si capul trebuie sa formeze un tot unitar.
Targetul meu este femeia care vrea sa fie o aparitie si nu sa se ascunda in multime".



Daca ti-a placut acest articol, da-ne un Like pe pagina de Facebook PerfectLegsShoes . Multumim
anticipat!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu