luni, 1 aprilie 2013

IN CE AR TREBUI SA INVESTIM!


Am sa vorbesc pe scurt, despre 3 investitii de baza, care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unei femei:
  • Haina, respectiv paltonul, trenciul.
  • Ochelarii de soare
  • Geanta

Doar pentru ca aceste lucruri costa mai mult, nu inseamna ca nu sunt  de piese de baza din garderoba unei femei. Aceste lucruri sunt scumpe, dar merita fiecare banut.
Anii trec, moda se schimba, iar aceste investitii nu-si vor pierde din valoare.


Haina

Trenciul este o piesa clasica de vestimentatie care nu are varsta, gandita pentru un anotimp de tranzitie, ploios sau un anotimp cu temperaturi medii. Este aproape imposibil sa-l eviti.
Este practic, functional si arata bine.
Trenciul a fost una din primele tinute masculine adoptate de femei.
El poate fi personalizat cu o esarfa colorata din cashmere.
Culori care se potrivesc trenciului sunt kaki (trenci Burberry), bej, negru, dar si culorile vii, albastru electric, rosu, verde olive.








Paltonul este o piesa de vestimentatie mai pretentioasa, de obicei din stofa, care poate fi de diverse lungimi.
Este o haina care ne tine de cald pe timp de iarna, si care ne personalizeaza pe fiecare in parte. Paltonul poate fi asortat cu aproape orice tinuta vestimentara, este usor de imbracat si dotat atat cu nasturi, cat si cu cordon sau curea.
Modelele existente pe piata, in acest moment, sunt atat casual, cu gluga si buzunare, curele, cat si elegante, cu gulere mari si aspect conic de rochita.

Daca-ti cauti o astfel de piesa vestimentara, achizitioneaz-o pe cea facuta 100% din lana, cu captuseala din materiale naturale.








Ochelarii de soare sunt un accesoriu important al tinutei, o reinventare binevenita a imaginii personale si o protectie absolut necesara pentru sanatatea ochilor nostri.
Zilele insorite incep sa fie din ce in ce mai numeroase, asa ca o pereche de ochelari de soare reprezinta cel mai util accesoriu pe care il puteti purta in sezonul cald.
Anul acesta, designerii ne propun ochelari cu rame rotunde, ochi de pisica, ochelari oglinda, forme mari, forme ciudate, rame decorate, ochelari cu imprimeu.

Avem de unde alege!











Geanta


O tinuta nu poate fi completa fara o geanta, iar arta de a asorta geanta la tinuta pe care o porti este esentiala.

Obiectivul, aici, este de a gasi o geanta frumoasa, discreta, de foarte buna calitate, care desi costa mai mult, va rezista o vesnicie!

Pentru a achizitiona o astfel de geanta ar trebui sa tinem cont de estetica ei, de calitatea materialelor si detaliilor, de locatia de unde o achizitionam, si de pretul ei.
Binenteles, ca pe viitor vom putea achizitiona si genti de sezon cu costuri mai mici.




Fii inspirata in aceasta primavara!




Daca ti-a placut acest articol, da-ne un Like pe pagina de Facebook PerfectLegsShoes . Multumim
anticipat!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu