luni, 29 aprilie 2013

IUTTA - DOR DE ROMANESC





Asa cum avem nevoie de libertate, asa avem nevoie de romanesc, de ceva ce poarta amprenta noastra, a romanilor, de o reintoarcere la inceputurile si la traditiile noastre romanesti.

Traditia noastra populara este foarte bogata, dar in marea era a comunicatiilor, bunicii nu mai au cui sa comunice traditiile noastre, poate pentru ca nu stapanesc mijloacele moderne de comunicare sau poate pentru ca nimeni nu mai are rabdare sa-i asculte. 
Prin colectia sa, brandul de genti Iutta a incercat sa ne reintroduca in lumea traditiilor romanesti imbinand creativitatea, esteticul cu practicitatea.

Dor de romanesc a fost sloganul si laitmotivul de lansare a primei colectii de gentii a brandului Iutta - "Spirit Eflorescent", ce a avut loc vineri, 26 aprilie, la spatiul Nou9 in Bucuresti.




Dupa luni de cercetare, discutii, schite, imbinari de culori, materiale, colectia Iutta a reusit sa ne surprinda placut printr-o spectaculoasa punere in scena a traditiilor si mestesugului romanesc, prin gentile propriu-zise, prin recreerea atelierului in care au fost lucrate gentile, prin muzica de inspiratie folclorica, cat si prin locatia in care a avut loc evenimentul.

Colectia este alcatuita din 20 de genti din piele naturala, broderii inspirate din traditia autohtona, sculpturi din lemn, materiale deosebite: piele naturala, lemn, metal, culori interesante: french roast, titanium, praz, rosu corai, grej, caffe latte, negru, rosu mac, maro, bordo. 
Ceea ce face aceasta colectie sa fie pretioasa si unica este atentia deosebita acordata detaliilor, tăieturilor cu laserul, broderiilor atent lucrate, sculpturilor în lemn. 






Colectie exclusivista si rafinata, colectia de genti Iuttta by Nicoleta Chirica este bazata pe practicitate, originalitate si mai ales pe calitatea materialelor.
Un accesoru in care merita sa investesti si cu care vei avea garantia unicitatii.



Evenimentul a avut loc intr-o casa splendida, o casa veche, autentica, redecorata, cu gazde prietenoase si primitoare, cu multi, multi invitati dornici de socializare, cativa dintre ei deja pregatiti pentru achizitionarea unor astfel de genti unicat.

Dupa un pahar de sampanie, pozele aferente, fiecare invitat si-a putut expune in scris dorul sau cel mai arzator. 
Se pare ca noi, romanii avem multe doruri: dor de viata, dor de autentic, dor de a fi noi insine, dor de bine, dor de duca, si as mai putea completa cu deja-ul dor de week-end! 



Felicitari Nicoletei Chirica si echipei sale pentru colectia reusita, si mai ales pentru invitatia de a nu ne uita traditiile!
Deja asteptam urmatoarea colectie!




Daca ti-a placut acest articol, da-ne un Like pe pagina de Facebook PerfectLegsShoes . Multumim anticipat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu