joi, 22 august 2013

CULOAREA "BLONDEI DE LA DREPT" - EPISODUL 9

Pentru fiecare din noi, culoarea este o componenta vizuala importanta si un puternic instrument de comunicare, ce ne poate influenta starea de spirit.

Pentru azi, am ales sa vorbesc despre cea mai romantica si mai afectiva culoare, rozul. Culoarea micilor printese, rozul este asociat adesea cu iubirea dezinteresata, dar si cu pofta de viata si prietenia. Denumita si culoarea dragostei, rozul este o culoare delicata care linisteste, calmeaza sentimentele si stimuleaza creativitatea. O culoare antidepresiva, ce ne scoate in evidenta tinuta, ne da un aer copilaresc, si care adesea este asociata cu flori, copii, guma de mestecat, vată de zahăr și dulce.

Culoarea preferata a "Blondei de la Drept", rozul este o culoare carismatica ce transmite caldura sufleteasca, sensibilitate, armonie si ne face sa ne simtim in siguranta.







Rozul este o culoare feminina ce trebuie purtata in functie de silueta, greutatea, varsta noastra, dar si in functie de mediul in care activam. Altfel riscam sa facem alegeri gresite si sa aratam caraghioase. Secretul consta in alegerea croielii si a nuantei de roz potrivite.

De la nuante pastelate de roz pentru cele mai romantice dintre noi, pana la rozul aprins pentru nostalgicele anilor '80, toate aceste nuante de roz au fost si vor fi la moda atat pe strada, cat si pe podiumurile de moda.




foto credit: Ovidiu Huiban

Am inteles ca rozul nu este doar o culoare, ci o atitudine. 

Asa ca haideti sa invatam sa fim din nou copiii, sa ne bucuram de fiecare clipa din viata noastra si sa purtam din cand in cand "olecuta" de roz!



Daca ti-a placut acest articol, ofera-ne Like tau pe pagina de Facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu