duminică, 16 iunie 2013

CABANA VANATORILOR - UN RESTAURANT PENTRU TOATE ANOTIMPURILE

Joi, 13 iunie s-a deschis noul restaurant Cabana Vanatorilor din Paradisul Verde, Corbeanca, un loc in care tot ce am vazut acolo este spectaculos. Inainte, in acel loc a fost restaurantul "The Brick".

Un loc impresionant, amenajat de un arhitect, realizat cu mobilier masiv, decoruri somptuoase, elegante, de buna calitate, cu o atentie deosebita pusa pe detalii si finisaje. Inauntru, restaurantul este destul de intunecos, cu o atmosfera intima, fiind gandit mai mult ca un lounge. Pentru mai multa lumina, am vizitat si terasele semi acoperite si curtea restaurantului pline de lume, muzica buna, atmosfera, vedete, mancare gustoasa si binenteles atractia locului, piscina.















O adevarata oaza de verdeata, confort si relaxare.

Un loc de vizitat in timpul saptamanii sau in weekend impreuna cu familia, iubitul/iubita, cu copiii sau cu gasca. Pentru un picnic, o petrecere privata, un eveniment de business, o cina romantica, o zi de plaja sau un shooting intr-un loc inedit, locatia este perfecta.

P.S. Insirata de moda anului 2013, in care este la moda ia romaneasca, am ales sa port in aceasta seara o bluza alba din panza topita si in cu mici insertii dantelate, pe care am asortat-o cu o fusta neagra din piele si pantofi rosii din lac. 

Vara abia acum incepe!



Daca ti-a placut acest articol, ofera-ne Like tau pe pagina de Facebook PerfectLegsShoes .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu