marți, 18 iunie 2013

CULOAREA "SUBMARINULUI" LUI BEATLES, EPISODUL 4

Asa cum bine spunea Monet, "culoarea este obsesia mea de zi cu zi, bucuria si framantarea mea", am inteles despre culoare, ca este o problema de gust si sensibilitate.

Asa ca, in sfarsit, m-am hotarat sa va vorbesc despre cea mai calda, mai expansiva si mai insufletita culoare. O culoare, de care avem nevoie, si care se poarta in aceasta vara. Da, ati ghicit. Este vorba de culoarea galbena. O culoare intensa, ampla, orbitoare ca un suvoi de metal topit care se revarsa mereu.

Galbenul reprezinta culoarea razelor soarelui ce strabat albastrul cerului avand puterea divinitatiilor din lumea cealalta. Culoare masculina, galbenul este culoarea luminii si a vietii. Este simbolul tineretii si al batranetii. Este culoarea zeilor si a nemuririi divine.

In Roma antica, galbenul era cea mai populara culoare pentru nunta.

Culoarea perfecta a verii, galbenul este asociat cu bucuria, fericirea si energia sezonului.

Culoarea galbena se asorteaza cu negru, alb, verde, oranj, violet, dar si cu alte nuante de galben. Galbenul este o culoare intensa, iar culorile cu care se asorteaza ar trebui sa fie in nuante mai deschise, nu neaparat in stare pura.

Fiind o culoare plina de vitalitate, am combinat galbenul cu monocromul negru si de ce nu, cu putin mov. O combinatie de culori ce a creat efecte vizuale placute si in tendinte.






 Foto credit: Andrei Cojan

La nivel mental, culoarea galbena confera stapanire de sine, ajuta la dobandirea unei profunde cunoasteri, facand posibila atingerea unei stari de intelepciune.

Daca purtam galbenul ca si accesoriu, geanta galbena, pantofi galbeni, bijuterii ori in vestimentatie, jacheta galbena sau pantalon galben, este foarte important sa potrivim aceasta culoare cu restul pieselor noastre vestimentare, si mai ales sa se potriveasca cu personalitatea noastra. Sa creem un aspect per total placut, nu incarcat sau tipator.

Galbenul este cu siguranta o culoare care va aduce stralucire in viata si in garderoba fiecaruia dintre noi!


Daca ti-a placut acest articol, da-mi un Like pe paginile de Facebook, PerfectLegsShoes si LiviasFashionWorld. Multumesc anticipat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu