joi, 27 iunie 2013

KAKI - INAPOI LA ARME, EPISODUL 5


Kakiul, o culoare neutra pe care o port cu drag an de an, sezon de sezon. O culoare mereu actuala, accesibila, usor de accesorizat, purtata atat de barbati cat si de femei. Kakiul de vara inlocuieste griul iernii. Mai luminos decat maroul, mai putin trist ca negrul, mai practic decat albul, kakiul combinat cum trebuie da nastere unei tinute elegante si sofisticate.

Kakiul este o culoare galben-cafenie cu nuante verzui, dar si o stofa de aceiasi culoare folosita in armata britanica din Indii pentru confectionarea uniformelor militare.

O tinuta ce are in componenta culoarea kaki poate fi usor purtata si combinata cu alte culori: rosu, portocaliu, galben, bej, maro, grena, albastru sau verde, mov.

Aceasta nuanta este foarte potrivita cu cateva din stilurile adoptate de femei: safari, militaresc, urban, casual, army, rock'n'roll, romantic, trendy.

In tinuta de astazi, am ales sa combin o fusta kaki cu broderie si o bluza alba dantelata. Si pentru ca tinuta sa nu fie prea austera, am adaugat o pata de culoare, rosul pantofilor. O tinuta casual ce poate fi purtata in timpul zilei, la serviciu, la un pranz, o expozitie, o plimbare.



O culoare discreta ce nu ar trebui sa lipseasca din garderoba nici unei femei.



Sa aveti inspiratie!


Daca ti-a placut acest articol, ofera-ne Like tau pe pagina de Facebook
PerfectLegsShoes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu