miercuri, 3 iulie 2013

CATEVA GANDURI DUPA O ZI MINUNATA


Sunt zile si zile. Zile bune si zile foarte bune! Cand tot ce-ti propui, iti iese. O astfel de zi a fost si ziua mea de ieri. Un contract obtinut, un proces castigat, o achizitie dorita, o intalnire scurta, dar placuta, iar ca bonus un buchet imens de flori primit.

Daca mai pun si tonusul bun, fotograful pe masura, o vreme minunata si multe zambete complice, pot spune ca a fost ziua ideala.

Asa ca m-am gandit sa impartasesc cu voi aceasta stare, si sa va arat totodata o tinuta simpla, vaporoasa, comoda si plina de voie buna. O tinuta ideala pentru o zi petrecuta la serviciu, la o plimbare sau un scurt shooting de "invarteli".







Am purtat o tinuta compusa dintr-o bluza crem din bumbac si elastan, o fusta plisata neagra din voal, tinuta accesorizata cu balerini din piele crem si mici insertii de lac negru, la care am adaugat bijuterii de culoare  grena ( nu intotdeauna vizibile in poze ) si o geanta verde din piele ce nu a rezistat in cadru, acestui moment de veselie maxima.

foto: Ovidiu Huiban

Veselia si inspiratia dauneaza grav tristetii, si ne poate molipsi!



Daca ti-a placut acest articol, da-ne un Like pe pagina de Facebook  PerfectLegsShoes si pe profilul personal de Facebook, unde te invit sa parcurgi posturi, poze si articole despre stil, trenduri si evenimente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu