miercuri, 24 iulie 2013

CULOAREA NOILOR INCEPUTURI - ALBUL, EPISODUL 7

Imi place Bucurestiul, in aceasta perioada a concediilor. Orasul are un aer mai misterios, mai aerisit, mai curat, traficul este mai lejer, si parca si oamenii sunt mai calmi si mai intelegatori.
Pe aceste calduri apasatoare, daca stai in oras, te poti racori in cele mai placute moduri. Incepand cu o piscina, si continuand la o terasa sau intr-un parc.

Dupa un week-end distractiv, dar totodata agitat, am ales sa-mi petrec cateva ore linistite intr-un parc discret, pe care nu-l mai vizitasem demult, Parcul Circului. Recunosc, am fost incantata sa-l revad. Plin de nuferi infloriti si de culori vii. Culori ce contrastau puternic cu albul rochiei mele.
Culoarea laptelui proaspat si a zapezii, albul este asociat adesea cu puritatea, perfectiunea, luminozitatea sau noile inceputuri. Ne intrebam atunci de ce purtam atat de mult alb in timpul verii? Poate pentru a ne insusi din calitatile culorii albe, pentru a ne feri de caldura, a ne scoate in evidenta bronzul sau pentru a ne transforma in mici printese macar pentu cateva ore? Care este raspunsul corect?







Oricare ar fi acesta, toti avem nevoie de alb in paleta de culori, fie ca-l purtam simplu sau in combinatii cu alte culori.
Uneori albul este greu de purtat in forma lui pura, insa exista nuante de alb care sa se potriveasca tuturor, pornind de la alb pal pana la nuante de ivoriu si crem. Albul este o culoare ideala pentru o tinuta de vara deoarece reflecta lumina, insa adevarata provocare consta in a-l pastra curat si fresh.

Mai trebuie tinut cont ca albul nu ascunde, ci evidentiaza micile imperfectiuni. Purtat in combinatiile care trebuie, pe zonele ce trebuie evidentiate, cu atitudinea potrivita, albul va fi intotdeauna o culoare ce v-a avantaja purtatorul.



foto credit: Ovidiu Huiban

Relax and enjoy the life!




Daca ti-a placut acest articol, ofera-ne Like tau pe pagina de Facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu