vineri, 5 iulie 2013

SIMINA FILAT SI PASIUNEA PENTRU GENTI

De ce iubim accesoriile? Gentile cu precadere? Incerc sa-mi dau cat mai multe raspunsuri ca sa ma lamuresc. Pentru ca-mi pun in valoare personalitatea, imi intregesc tinuta, pentru ca sunt modele, culori infinite, pentru ca sunt incapatoare si au buzunare secrete sau din pura placere. In mod sigur putin din fiecare.


Sa recunoastem: o singura geanta nu poate face totul pentru noi, femeile. Avem nevoie de o gama cat mai diversificata de genti. De la genti de zi, genti de week-end, la plicuri pentru seara.

Aceasta grija, de a-mi procura genti frumoase si de calitate a disparut, de cand am intalnit-o pe talentata creatoare de genti, Simina Filat. O tanara draguta, creativa, responsabila cu o experienta de 3 ani in spate in acest domeniu. Ne-am intalnit la unul din desele targuri de moda din Bucuresti si am fost incantata de modele sale deosebite, de calitatea pielii si a finisajelor, dar si de amabilitatea cu care-mi raspundea intrebarilor mele curioase.

Pentru Simina Filat, serialul Sex and the City a fost o reala sursa de inspiratie ce a ajutat-o sa  actioneze. Inceputurile au fost spectaculoase, ea taindu-si perechea favorita de pantaloni din piele pentru a-si face un plic asemanator cu cel a lui Carrie Bradshaw din serial. Ce poate face moda din femei! O incercare se pare de bun augur pentru Simina Filat.
Si ca sa continui povestea primului sau plic realizat, se pare ca acesta a ajuns la o prietena a sa, mare iubitoare de astfel de accesorii. Apoi stiti cum sunt fetele: aaa, dar imi place la nebunie plicul asta! Vreau si eu unul, dar pe alta culoare...mie nu mi-ai facut...si tot asa pana-n zilele noastre!

Asa ca Simina s-a conformat, si-a onorat comenzile, si apoi incet, incet a inceput sa lucreze in mod constant aceste accesorii atat de necesare noua femeilor, gentile.



Astfel micul sau secret si hobby s-a transformat in timp intr-o adevarata afacere. In prezent puteti vizita micul si cochetul sau atelier situat in strada Gheorghe Polizu, nr. 30, admira si comanda plicuri de zi sau de seara, genti de toate marimile, simple, clasice, frumos accesorizate si personalizate, confectionate din piele, piele de piton, piele de aligator, piele intoarsa. 

Simina mi-a marturisit ca punctul sau forte este designul personalizat al gentilor sale. Eu cred ca tot intregul, designul, calitatea pielii, a accesorilor, timpul, creativitatea si dragostea investite acolo, fac ca produsele sale sa fie admirate, dorite, si vandute.








 






Cu siguranta, veti mai auzi despre Simina Filat, ea are idei bune si planuri mari de viitor. Dorinta ei de a-si extinde afacerea si de a produce si alte bunuri din piele, pantofi si curele, a inceput sa se materializeze.

Oare ce-si doresc femeile din lumea intreaga? Pantofi, cat mai multi daca se poate. Cum ma numar printre fanele acestor accesorii, am salutat demersurile Siminei si i-am urat succes pe mai departe.

Drumul spre succes este sinuos si nu intotdeauna usor, dar fructele sunt dulci si gustoase!


Daca ti-a placut acest articol, da-ne un Like pe pagina de Facebook  PerfectLegsShoes si pe profilul personal de Facebook, unde te invit sa parcurgi posturi, poze si articole despre stil, trenduri si evenimente.

Un comentariu: