luni, 20 mai 2013

BUCURIE SI EMOTII PENTRU PROIECTUL FINAL

Un inceput interesant, colegi si prietenii noi, multe cunostiinte acumulate, designeri, fotografi, socializare, si un final peste asteptari. Cam asa pot descrie pe scurt, cursurile de stilism avansati avute in cadrul Dalles Go sub indrumarea lui Ovidiu Buta.

Si pentru ca orice lucru bun are si un sfarsit, iata-ne ajunsi la finalul cursurilor de stilism avansati cu o mica piatra de incercare. Proiectul final. Proiect ce a adus in prim plan povestea noastra inspirata de ideea unui film cunoscut.

Cum lucrurile se pot face mai bine impreuna, fiecare dintre noi si-a ales o echipa cu care sa lucreze, un film care sa-l inspire, creandu-ne astfel propria noastra poveste, propriul hair-styling, machiaj, vestimentatie, accesorii, atitudine. Totul vazut prin ochii nostri.
Am ales ca sursa de inspiratie filmul psihologic Lebada Neagra, al carui mesaj este adresat lumii show businessului trecut si actual, subliniind pretul platit celebritatii si jertfa artistilor pentru a deveni cineva.
Personajul principal, balerina Nina, trece printr-o transformare metafizica, prin venirea in contact cu partea ei intunecata, in scopul de a deveni o interpreta mai buna.

Astfel am continuat ideea, si am construit povestea noastra, mergand pe dualitatea personajului, bun si rau, alb si negru, inger si demon. Un proiect creativ, imaginativ si practic.

Asa ca vineri seara fiecare echipa si-a expus povestea sa prin coordonarea styling-ului pentru un cover de revista. Si desi nu mi-as fi inchipuit ca un pictorial de revista necesita atata timp, munca si atentie la detalii, trebuie sa recunosc ca un pictorial reusit te face sa uiti de toate greutatile intampinate si sa te bucuri de rezultat, atragand deseori si cumparatori revistei.

Echipa noastra, formata din Paula Milea - designer vestimentar, eu - inculpata, Mihaela Balica - modelul nostru, Delia Gheorghe - make-up artist, Oana Motoi, Gett's Salons - hairstling, a fost extrem de ingenioasa, vesela si productiva.






Vestimentatia a fost asigurata de designerul Paula Milea, colega mea la acest proiect, iar punctul forte al povestii noastre la reprezentat machiajul "demonic" realizat de talentata Delia Gheorghe.

Am avut norocul si de un fotograf profesionist in domeniu modei, Ionut Staicu. Cotat drept unul dintre cei mai buni 5 fotografi din Romania, Ionut Staicu este o persoana calma, care stie cand sa asculte si cand sa dea indicatii, alaturi de care proiectul nostru va fi cu siguranta o reusita.







Ce mai, am avut parte de o adevarata atmosfera de lucru, cu agitatie mare, discutii lungi si asteptari mari. Dar toate astea au trecut acum, si asteptam cu nerabdare sa ne bucuram de rezultate. De vizionarea pozelor si aparitia pictorialelor.

Cat de curand se pare!




Daca ti-a placut acest articol, da-ne un Like pe pagina de Facebook  PerfectLegsShoes si pe profilul personal de Facebook, unde te invit sa parcurgi posturi, poze si articole despre stil, trenduri si evenimente. Multumesc anticipat!

 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu