miercuri, 22 mai 2013

DE 5 ANI IMPREUNA CU MARIE CLAIRE


Ieri seara la Biavati Events, revista Marie Claire si-a sarbatorit 5 ani de existenta in Romania sub deviza: "Think smart, look amazing"! O petrecere eleganta, spumoasa si foarte dulce, avand in vedere ca am fost ademeniti inca de la intrare cu multe dulciuri. Am inceput cu inghetata, am continuat cu bomboanele fondante, apoi prajiturile, si binenteles, cocktailurile!

In cadrul petrecerii, ne-am putut bucura de cateva prezentari de moda cu tinute din colectiile primavara-vara 2013, ale catorva designeri romani de top: Adelina Ivan, Elena Persei, Irina Marinescu, Lena Criveanu, Andreea Tincu, Stephen Pelger.




















O petrecere aniversara incununata de succes cu multa sampanie, blitzuri, fete frumoase, barbati interesanti, si presarat cu mici surprize din partea organizatorilor.

La multi ani Marie Claire! 
Tot inainte spre varsta majoratului!









Daca ti-a placut acest articol, da-ne un Like pe pagina de Facebook  PerfectLegsShoes si pe profilul personal de Facebook, unde te invit sa parcurgi posturi, poze si articole despre stil, trenduri si evenimente. Multumesc anticipat!

 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu