marți, 14 mai 2013

MY OWN LBD (Little black dress)


Ducesa de Windsor a spus odata: " Cu o rochie neagra, nu exista loc de alte haine!" 
Intr-adevar, micuta rochie neagra clasica creata de Jean Patou si Coco Chanel in anii 1920, populara de mai bine de un secol, ramane si in prezent la fel de tanara. 
Este o alegere decenta, pe care o putem reinventa in functie de ocazie, eleganta si rafinata, sexy si provocatoare si, binenteles exagerata si de avangarda.

Micuta rochie neagra este o piesa vestimentara de baza din garderoba unei femei, mereu in tendinte, prima pe lista dorintelor noastre. Indiferent de capriciile modei, rochia neagra a fost si va ramane in mintea, inima si in garderoba unei femei. 
As putea adauga ca simplitatea unei rochii negre ofera rafinament, mister si eleganta unei tinute.
Exista o regula in moda, ca fiecare femeie sa aiba propria sa rochie neagra, simpla, eleganta si comfortabila. 

Exista perioade in care vorba aceea "cade dulapul pe mine de atatea haine", si tot nu gasesc nimic de imbracat! In acest caz, ati ghicit, rochia neagra si cateva accesorii bine pozitionate ma salveaza, si-mi dau si un atu in plus.

Asa ca noi femeile am decretat, ca rochia neagra reprezinta o necesitate vestimentara ce te scapa din impas atunci cand nu ai cu ce te imbraca, esti nehotarata sau te grabesti ingrozitor!
Scurta sau lunga, stramta sau larga, cu maneci sau cu corset, rochia neagra trebuie aleasa de fiecare femeie in functie de statura, de silueta sa, de evenimentul la care participa.

Cu un pantof jos si un mimim de bijuterii, LBD poate fi purtata la servici, intr-o vizita de dupa-amiaza sau la o terasa. Accesorizata cu un pantof cu toc, eventual mai viu colorat, niste accesorii mai opulente (vezi foto), tinuta poate fi purtata la un spectacol de teatru, un cocktail sau o intalnire nocturna cu prietenii.

Pentru  astazi am ales o rochie neagra din bumbac, avand aplicate in partea de jos niste mini broderii  albe si inflorate:






Pozele au fost facute intr-o zona frumoasa si rustica, dar aglomerata, si unde oamenii se uitau foarte curiosi la noi, de parca aparatul foto ar fi fost ultima inventie a anului.
O experienta amuzanta pana la urma!
Noroc ca eram imbracata decent. Micuta rochie neagra m-a salvat si de data asta!







O femeie nu va arata niciodata rau intr-o rochie negra, ea trebuie sa aiba intotdeauna incredere in acesta tinuta. 


 "Pentru ca micuta rochie neagra nu este doar un accesoriu de moda. Este o institutie - un iconic simbol al modei"   M.M., Harrods fashion.





Daca ti-a placut acest articol, da-ne un Like pe pagina de Facebook  PerfectLegsShoes si pe profilul personal de Facebook, unde te invit sa parcurgi posturi, poze si articole despre stil, trenduri si evenimente. Multumesc anticipat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu