vineri, 17 mai 2013

TINUTA DE VINERI


Ati observat? Vinerea oamenii sunt mai veseli, mai intelegatori, mai atenti cu ceilalti. Isi termina si treburile mai repede! Pauzele de cafea sunt mai lungi, iar discutiile despre week-end sunt mai intense, in plus seful pleaca mai devreme de la birou pentru a avea un week-end prelungit!
Asa ca, tinuta noastra de vineri pentru birou, trebuie sa fie in acord cu preocuparile noastre de pregatire a week-end-ului. Nu credeti?
O tinuta casual, lejera si cu ceva culoare. O tinuta care sa ne puna in valoare feminitatea si stilul, dar in acelas timp sa fie potrivita locului nostru de munca.

Rochia aleasa are un imprimeu alb cu bleumarin, ce pune in evidenta partea superioara a corpului, pe care intr-o prima faza am purtat-o cu balerini rosii si o jacheta bleumarin, care sa ma apere de racoarea diminetii, si de privirile indiscrete de la serviciu:





Putina bunavointa, si am transformat tinuta de vineri de birou intr-una sic, potrivita pentru o iesire. Cheia in aceasta privinta a reprezentat-o indepartarea unui rand de haine, respectiv jacheta bleumarin si adaugarea unui pantof cu toc, binenteles de culoare rosie. 
Am obtinut o tinuta provoca....interesanta!
Astfel am fost pregatita pentru week-end in doar cateva minute!









.
Sper sa va bucurati si voi de un week-end prelungit, si plin de evenimente placute!



Daca ti-a placut acest articol, da-ne un Like pe pagina de Facebook  PerfectLegsShoes si pe profilul personal de Facebook, unde te invit sa parcurgi posturi, poze si articole despre stil, trenduri si evenimente. Multumesc anticipat!

 

2 comentarii: